Kampanja naglavačke

Vrijeme potrebno za čitanje - cca 3 min.

Pretpostavimo, kako Vam je poznato, da živimo svi zajedno sa, Alisom u zemlji čudesa, ali stvarnim, na dnevnoj razini, životom, isprepletenim raznim oblicima maltretiranja i životne ugroze svih oblika i boja, cijelog hrvatskog naroda, bez obzira gdje žive, u kojem gradu ili županiji, dolazimo do pojma KAMPANJA.

Prije nego se upustimo zajedno u bespuća hrvatske zbilje, želio bih u ime HBPS, svim hrvaticama, bile zaposlene ili samozaposlene, studentice ili nezaposlene ili… da nastave biti hrabre, odvažne, uporne i istrajne u svojoj emancipaciji, osvještenog samopouzdanja, da prihvate izraze iskrenih, toplih čestitki, povodom međunarodnog Dana žena, 8.ožujka 2021.

E sada, hrvatska bespuća, koja bivaju sve veća sa svakom novom rundom cirkularnih izbora, poprimaju razmjere groteski i vulgarnosti pojavnosti na političkoj pozornici, sa svima koji se predstavljaju, da su baš oni pozvani mesije koji će napraviti čudo, pogotovo u gradu Zagrebu nam govore drugačije, a to je vidljivo svima koji su svjesni da živimo zajedno sa Alisom u zemlji čudesa, u Hrvatskoj, onima drugima i onako ništa nije jasno, pa doista nema smisla trošiti vrijeme i znanje naučiti ih da su ovce za šišanje, bili stranački uvezani ili samo privezani.

Još dok je bio živ, pokojni Gradonačelnik Zagreba, gopodin Milan Bandić, doživio je progon i napade sa svih strana, kao kada u stvarnom lovu lovci osjete da bi mogli do velikog ulova, doživio je i od onih, od kojih nebi trebao doživjeti uvrede i napade, ali imao je za sve njih izražene osjećaje, prije bi se reklo instinkte i spoznaje o njihovim slabostima, s kojima se je uspješno nosio svaki dan, izvlačeći iz njih ono najgore.

Prednjačilo je licemjerje, koje se pokazalo odmah po njegovoj iznenadnoj smrti, samo nekim čudom nisu javno likovali. Svi ti farizeji, isplivali su, štakorski mudri, najavili svoju KAMPANJU. Bili su vidno zatečeni, ošamućeni.

Samo na trenutak su zastali, jer su se iznenađeno našli u situaciji, kada silaze sa asfaltne ceste, ponestaje im smjerokaza, jer više nema Gradonačelnika, kojega su progonili i svoje snove snivali, dok su za sve njega okrivljavali. Doslovno za sve, dobro, mu nisu priznavali, a loše su uvećavali, kampanja im se okrenula naglavačke.

Sada se trebalo organizirano studiozno okrenuti vlastirom programu za funkcioniranje metropole. Mnogi su imali priliku na nacionalnoj razini, u Saboru djelovati za dobrobit ne samo Zagreba nego cijele Hrvatske, ali nisu, nisu niti pokrenuli inicijativu promjene IZBORNOG Zakona. Nemaju, volje, nemaju znanja, nemaju pošten odnos spram hrvatskog naroda.

Bezobrazno i ružno, ali potpuno demokratski iznose svoje stavove, čak iznose i što zamjeraju umrlome Gradonačelniku, čuli ste, da, pokojnom zamjeraju. Da li ovome treba komentar, kad dolazi od osoba ne baš osobite pameti, obrazovanja, odgoja i kulture, koje vide samo plijen gradonačelnikove fotelje.

Zamislite koji kolažni likovi, hrvatske vrijednosti, koje nisu mogle ničim doprinjeti boljitku hrvatskome narodu. Neki od njih imaju stranačku infrastrukturu iza sebe, neki toliko ojačali, mentalno i finnacijski da nastupaju kao ne stranački, a da sve to rade upravo kako bi imali alibi molbu za povratak natrag u stranku, dosta prizemnih, neartikuliran stavova i osobnosti koji sve to rade samo za sebe, osobnu sujetu i osobni probitak.

Neki su čak uvjereni, da im je ovo jako dobra prilika, uvježbavanja za Predsjedničke izbore, jer su već zaključili, da sadašnji Predsjednik RH neće imati šanse osvojiti još jedan mandat, jer oni to bolje znaju od njega, oni su pozvani da to rade najbolje, zato Hrvatska braniteljska pučka stranka, ističe svoje političke ambicije udružiti sa koalicijskim partnerom, s kojim može ostvariti pozitivan rezultat, jer su se dokazali u dosadašnjem djelovanju, koje je uvijek kao i koalicijskog parnera zanimala sudbina običnih, narodnih masa kojima svakodnevica sve teže pada i donosi samo životne probleme.

Bili smo i jesmo ishodište samog naroda koji je iznio Domovonski rat i stvorio nove odnose unutar domovine Hrvatske. Kada se usuđuju mnogi koji nemaju iza sebe rezultate, dokazani su patološki lažljivci i karijeristi, onda možemo istaknuti kandidaturu, mi, koji smo se dokazali u Domovinskom ratu.

Neka im je vječna slava! Vama poštovani Dragovoljci i istinski branitelji, veliko hvala!

ISTINA & DOMOVINA!

Zdravko Cik, mr.polit.

Zdravko Cik mr. polit.
Latest posts by Zdravko Cik mr. polit. (see all)
5 30 glasova
Ocijenite članak
Želite primati obavijesti o novim komentarima ili odgovorima na vaše komentare?
Obavijesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare