‘ZA DOM SPREMNI’ IDE U POVIJEST? Milanovićev šef Vrhovnog suda: ‘To je civilizacijsko, a ne ideološko pitanje’

Novi predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić dao je svoj prvi intervju nakon što je zauzeo novo radno mjesto. U razgovoru za Jutarnji list Dobronić je otkrio neke od svojih prvih poteza.

Opširnije

image_pdfimage_print

22. listopada 1992. Ovčara – “junaštvo” JNA i četnika svodilo se na mučenje i ubijanje nemoćnih ljudi

Na Ovčari je iskazana sva velikosrpska mržnja i »junaštvo« na koje je pozivao glas s razglasa tenka JNA – “Hrabro, hrabro, junačine, zadajmo im poslednji udarac, ne misle da se predaju”….

Opširnije

image_pdfimage_print

Deklaracija o Domovinskom ratu je mrtvo slovo na papiru

Razne “documente” i ine udruge koje primaju ogromne novce za “izjednačavanje žrtava i agresora” (idemo malo suditi jedne, pa onda malo druge!) trebaju prvo krenuti od načela pravednosti, a to znači da je Hrvatska bila žrtva, a Srbija, JNA, Crna Gora i domaće izdajice – agresori. Žrtava ne bi bilo da nisu (prvo) kontinuirano uništavani Vukovar, Gospić, Osijek, Voćin, Škabrnja, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Lipik, Pakrac, Karlovac, Ogulin, Županja, Nuštar, Ćelije, Knin, Slavonski Brod, Nova Gradiška, i niz drugih gradova i mjesta diljem Hrvatske.

Opširnije

image_pdfimage_print

Znanje se ne stječe imenovanjem za ministra

Bivši ministar i dalje zastupa tezu o novcu u materijalnoj oporabi otpada svih vrsta. I on u otpadu vidi novac. Da je tako, onda bi vrijedilo ona, za koju i dobra domaćica zna da nije istina, »što više otpada – više novca«

Opširnije

image_pdfimage_print

13. listopada 1991. – Srpski zločini u Širokoj Kuli

O Aleksandri Zec znate sve (istinu i laži), o Verici Nikšić zbog pomirbe ne znate ništa!

Opširnije

image_pdfimage_print

Potrebno je sazvati sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost

Pozivam premijera i Predsjednika da hitno sazovu Vijeće za nacionalnu sigurnost! Ako nepopunjena kvota na zagrebačkoj medicini nije dovoljan razlog, to mora biti činjenica da smo 2015. imali 7000 maturanata više nego danas.

Opširnije

image_pdfimage_print

Spriječimo sutrašnje siromaštvo vodom

Gledajući primjere po svijetu, gdje se najveće rijeke pretvaraju u potočiće, a jezera u bare, čuvanje vode u rijekama i dohrana vodonosnika mi se čini kao dobra odluka danas, za bolje i sigurnije sutra.

Opširnije

image_pdfimage_print

Operacija Južni potez – Zašto je zaustavljen napad na Banja Luku?

Zauzimanjem Banja Luke, svaki otpor Srba u BiH bio bi zaustavljen, neprijateljska vojska potpuno poražena i danas bi politička i geostrateška situacija na Balkanu izgledala drukčije.

Opširnije

image_pdfimage_print

Država je izdala branitelje i ostavila ih je da pomru

Preventivni pregledi se provode u BOLNICAMA, koje za to nisu organizirane niti osposobljene, a takav je način preventivnih pregleda i PROTUZAKONIT! Naime, čl. 30. Zakona o zdravstvenoj zaštiti određuje da se u PRIMARNOJ ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI provode preventivni pregledi, a posebno se navode i hrvatski branitelji!

Opširnije

image_pdfimage_print

Najveći lazov i lažni svjedok protiv mene bio je general Markač

Lažne svjedoke predložili su  tužiteljica  kojoj bi Hrvatska zauvijek trebala zatvoriti vrata-Carla  del Ponte i tadašnji državni odvjetnik Mladen Bajić. Prema Ademiju, na Županijskom sudu Zagrebu, protiv njega su lažno svjedočili: general Mladen Markač,  ministar Ivan Jarnjak,  admiral Davor Domazet – Lošo, general Mate Laušić, general Franjo Primorac, general Franjo Tomičić, general Mirko Norac, general dr. Kornelije Brkić…Lažni  svjedoci s činom brigadira bili su: brigadir Zvonko  Brajković, brigadir Stanislav Linić, brigadir Svetko Šarc

Opširnije

image_pdfimage_print