Otkrivamo šokantnu istinu o braniteljima.

Vrijeme potrebno za čitanje - cca 2 min.

Ovo što je objavljeno u videu, koji mogu pogledati samo oni jakog srca, iznosi šokantnu istinu o hrvatskim Dragovoljcima,braniteljima Domovinskog rata.

Da se ne zaboravi, to su domoljubi kojima je danas u miru zabranjeno biti herojima, ali oni iz dana u dan, nastavljaju istinsku, herojsku borbu, baš kao što su bili heroji i u ratu.

Danas, u miru, trpe nepravdu od onih koji imaju obvezu i jedini smisao postojanja kao institucija Republike Hrvatske, za koju su se borili i uspješno je stvorili.

Iz ovoga i mnoštva drugih razlog, a osnovana je i već petu godinu aktivno djeluje u hrvatskom javnom i političkom prostoru HRVATSKA BRANITELJSKA PUČKA STRANKA (HBPS), stranka branitelja – veterana i pučana, istinskih domoljuba.

HRVATSKA BRANITELJSKA PUČKA STRANKA, trajna po aktivnostima, djelovanjima stalno, neumorno, neposredno pomaže potrebitim braniteljima i njihovim obiteljima i to djelima, a ne obećanjima i ispraznim pričama, naročito onih kojima je to osnovna obveza u sustavu zaštite branitelja i Domovinskog rata.

Mi nismo suzdržani, to smo pokazali konkretno na prvim linijama otpora.

Nemamo što kriti, jer sve prešućene istine postaju otrovne.

Nemamo namjeru nikome se ispričavati jer su u miru postali kukavice, niti za osjećaj nelagode i prozivanja, jednostavno je to njihova obveza, a za to su i dobro plaćeni sa ostvarenim blagodatima, koje njihovi istinski suborci ne mogu niti sanjati, jer oni traže samo razumijevanje i ljudsku, toplu i srdačnu pomoć. Oni čak niti ne cvile, ne optužuju, ne prokazuju, a mogli bi, oni samo traže svjetlo sunca za sebe i svoje obitelji.

Onima koji se odvaže spominjati branitelje – veterane, kako imaju povlastice, samo neka s vremena na vrijeme pogledaju ovaj šokantan video. Vidjet će kako Vlast u RH zlorabi branitelje sa svim svojim poslušnicima po raznim udrugama, kojima je jedina svrha razjediniti branitelje radi kontroliranih djelovanja prema podobnima i poslušnima.

Ovim putem se zahvaljujemo gos. Mirku Prelčecu na pomoći za našeg brata po oružju Jadranku Vukanoviću.

NASTAVAK PRIČE SLIJEDI, NA OVOME NEĆEMO STATI!

Izvor: HRT

ISTINA & DOMOVINA

Neka im je vječna slava! Vama poštovani Dragovoljci i istinski branitelji veliko hvala!

Glavni tajnik HBPS-a
Zdravko Cik,mr.polit.

Zdravko Cik mr. polit.
Latest posts by Zdravko Cik mr. polit. (see all)
4.9 111 glasova
Ocijenite članak
Želite primati obavijesti o novim komentarima ili odgovorima na vaše komentare?
Obavijesti me o
guest
13 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Štef
Štef
27/05/2020 11:23

Jadranko Vukanović već je mjesec dana u šoku…poslodavac mu je uručio otkaz… u zemlji brojnih izgubljenih radnih mjesta to i ne bi bila vijest da nije riječ o osobi kojoj ova zemlja duguje… Još jedan primjer u nizu kako loše politike tjeraju ljude iz zemlje…
Podijelite

Zdravko
Zdravko
29/05/2020 9:50

Kad bi ljudi samo malo zastali kao da osjete bol probadanja u prsima ili ostanu bez daha, razmisle i postave sebi pitanje, koliko ja osobno volim svoju domovinu, da li je uopće volim, kako sr domovina voli. Dobili odgovor ISTINA&DOMOVINA. Samo širenjem istine o stvarnom stanju društva, makar bila i ovako teška, okrutna i sumorna. Zašto, jednostavno zato jer se svatko od nas, veoma lako u ovako organizirsnom kaosu, bez obzira na pripadnost i orjentaciju može naći u veoma teškoj životnoj situaciji. Zato bravo za HBPS, što istinski zagovara branitelje, ali i sve gtađane . Veoma pohvalno za jednu domoljjbnu… Pročitajte više »

Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
31/05/2020 8:45

 

HRVATSKA VAS ZOVE DRAGI PRIJATELJI.jpg
Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
31/05/2020 8:47

HBPS
ISTINA&DOMOVINA

NEKOM RAT A NEKOM BRAT.jpg
Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
04/06/2020 9:08

BRAT UZ BRATA PO ORUŽJU

BRANITELJI SU STVORILI DOMOVINU REPUBLIKU HRVATSKU.jpg
Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
04/06/2020 15:03

Jadranko Vukanović primatelj Hrvatska braniteljska pučka strankaUpravo sada · 
Ovim putem se zahvaljujem Hrvatska braniteljska pučka stranka što čvrsto stoje iza mene da se moj slučaj riješi i što ne odustaju . — s Štefom Tigarom i 2 drugih.

Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
05/06/2020 12:34

Odgovor gos.Jadranka Vukanovića/ Ministru Medvedu

Poštovani gospodine ministar Medved do današnjeg dana mene nitko nije kontaktirao u svezi rješavanja moje situacije iako sam imao obećanja iz Ministarstva Branitelja koji su sve to dogovorili sa HŽ i mene o tome obavijestili o tome postoji i zabilješka na stranicama Ministarstva Branitelja.

U međuvremenu su zaposlene dvije djelatnice na radnom mjestu na kojem bi ja po svojoj stručnoj spremi i obrazovanju mogao raditi.
Napominjem da sam ja bez posla, supruga bez posla dvoje malodobne djece ja se liječim od karcinoma, situacija je krajnje dramatična.

Ivica
Ivica
15/10/2020 21:03

Laž, kada sam pitao za pomoć u drvima HBPS, nisam dobio nikakav odgovor a ja i supruga branitelji na socijali od 960kn

Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
Odgovor:  Ivica
16/10/2020 15:31

Dobar vam dan gosp. Ivica ovim vas putem molim da nam kažete kome ste se obratili i da niste dobili odgovor.Jer stvarno kome smo sve mogli pomoći pomogli smo samo ćemo vam kazati da smo mnogobrojnoj našoj braći po oružju pomogli i izašli u susret koliko je bilo u našim mogućnostima dali bio član ili ne bio HBPS-a. Samo ćemo vam kazati za jednu obitelj iz Sunje obitelji Antunović i da vam dalje ne nabrajamo druge u Petrinji,Glini,Splitu i Zagrebu.
Ugodan vam ostatak dana vama i vašoj obitelji
Zdravko Cik Mr. Polit.
Glavni tajnik HBPS-a

Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
Odgovor:  Ivica
16/10/2020 16:05

Gospodine Ivica šaljemo vam samo jedan u nizu dokaza što su članice,članovi i simpatizeri pokrenuli akciju za 6 članu obitelj iz Sunje koja danas sretno živi u svojoj kući.

ANTUNOVIĆ.jpg
Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
Odgovor:  Ivica
16/10/2020 16:06

Sunja HBPS

ANTUNOVIĆ 1.jpg
Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
Odgovor:  Ivica
16/10/2020 16:13

‎Jadranko Vukanović‎ primatelj Hrvatska braniteljska pučka stranka
4. lipnja ·
Ovim putem se zahvaljujem Hrvatska braniteljska pučka stranka što čvrsto stoje iza mene da se moj slučaj riješi i što ne odustaju Štef Tigar — s Šefikom Orlićem i 2 drugih.

Šefik "Štef" Orlić
Štef Tigar
Odgovor:  Ivica
18/09/2021 12:46

Gospodine Ivica možete se uvjeriti da niste upravu i na ovome članku kako HBPS pomaže i radi na pomoći koliko su mogućnosti. Pročitajte ovaj članak što vam šaljemo.
L.P

Dora, uz pomoć PDN-a, dobila printer od Tigrahttps://hbps.hr/dora-uz-pomoc-pdn-a-dobila-printer-od-tigra