Hrvatice i Hrvati

Vrijeme potrebno za čitanje - cca 4 min.

Hrvatice i Hrvati, braćo i sestre, pripadnici etničkih manjina u Republici Hrvatskoj. Obraćam Vam se u vrijeme predizbornih aktivnosti i političkih procesa koji svojim tijekom, ukazuju na svu bijedu vladanja u Republici Hrvatskoj. Nevjerojatno da niste shvatili gdje smo, sada ovoga trenutka, tko nas je doveo u ovakvo stanje, provodeći agendu vlast pod svaku cijenu.

Pitamo sebe i Vas, koji ste već nasjeli, na propagandu krvnika, koji sebe promovira kao jedinog isključivog, kvalificiranog za upropaštavanje hrvatskog bića, po konstrukciji globalista, sigurnog u to da će uspješno zamagliti, izmanipulirati i ponovno prevariti hrvatski narod, a sebi osigurati vlast, zahvaljujući uspješnoj manipulaciji i zarobljavanju hrvatskog naroda, sada koristeći svoju istinsku nesposobnost, prikazujući lažnu, pokvarenu licemjernu istinu kroz slogane sublimiranih poruka, do kada mislite podržavati takve sustave, tvornice manipulacije. Morate se osvjestiti i sami prihvatiti, priznati odgovornost za sadašnju situaciju, jer joj Vi dajete glas i prostor za protunarodno djelovanje, Vi ste direkno odgovorni.

ŠIROKA POLITIČKA PLATFORMA

Mi nismo suzdržani, mi se usudimo, ne želimo čekati, izlazimo na izbore okupljeni oko platforme „Savez sa narodom“ Narod je naivan, bez naučenih epizoda iz života, koji je ostavio traga na svakom dijelu društvenih odnosa, od radno proizvodnih, pravnih, ljudskih prava i sloboda, školstva, ekonomije kao i sveukupnog političkog života u Republici Hrvatskoj. Zaboravili su poruku sa Kneževa dvora u Dubrovniku “Obliti privatorum publica curate” (Zaboravite na privatno, pobrinite se za javno).

Hrvatska braniteljska pučka stranka i Braniteljsko domoljubna stranka hrvatske poručuju Vam, budućnost ovisi o onom što danas radiš. Zato razmisli !

Istina je izvorište naše snage, a domovina je izvorište našeg postojanja! Dobro došli u pokret zdravog razuma, koji djeluje po principu padobrana, samo kada je otvoren. Otvorite svoj um, izoštrite svoje mišljenje i zaključak o dosadašnjem djelovanju vladajućih, vidjet ćete da postoje druge opcije sadržajno i kvalitetno sigurnije, domoljubnije, poštenije, iskrenije i zaštitnički orjentirane spram hrvatskog naroda.

Nemojte ostati taoci dokazano nesposobnih struktura kojima ste se možda malo i okoristili, budite sigurni, dajući priliku drugima, šaljete snažnu poruku da ne želite sustav, obrastao licemjernim bezobrazlukom, javašlukom, nepotizmom, arogancijom, samovoljom, političkim kameleonima, smutljivcima, glavnim stranačkim poslušnicima koji su istovremeno uzurpatori istine i podanici vlastite taštine.

Zar zaista mislite da oni zavrjeđuju Vaš glas, dobro promislite. Nemojte biti saučesnici u uništavanju hrvatskih nacionalnih vrijednosti i saučesnici propadanja Hrvatske koja je nastala velikom žrtvom Dragovoljaca, branitelja i sada vetrana, Domovinskog rata. Nećete se moći opravdati.

Mi s Vama, hrvatskim narodom dijelimo i prolazimo sve teškoće svakodnevice! Hrvatski narod je zapušten, napušten i prevaren. Mi s vama dijelimo zabrinutost za budućnost mladih, koji su već tu, čekaju puno uključivanje u društvene procese, da doprinesu poboljšanju i napretku Hrvatske. Sami vidite da nema dijela sustava koji ne zahtjeva inventuru ili potpunu doradu. Svjesni smo da nemožemo promijeniti vjetar, zato drugačije postavljamo jedra. Mi smo četvrta opcija i Vaš prvi izbor.

Mi se zauzimamo za:

⦁ USPORAVANJE I ONEMOGUĆAVANJE GLOBALISTIČKOG DJELOVANJA VLASTI U RH

⦁ DEFINIRANJE I ZAŠTITU VANJSKIH GRANICA RH (JOŠ NISMO RIJEŠILI GRANICE SA SUSJEDIMA NA KOPNU NI NA MORU, UVESTI PRIMJENU ZERP-A)

⦁ OČUVANJE MONETARNE STABILNOSTI I SUVERENOSTI (MIJENJANE POZICIJE HNB, VRAĆANJE POD OKRILJE SABORA RH – OČUVANJE NACIONALNE VALUTE, KONTROLA I NADZOR BANAKA)

⦁ USTAVNU ZAŠTITU VODE I VODOTOKA U RH (IZVORI PITKE VODE MORAJU BITI NACIONALNI PRIORITET – USTAVOM JAMČITI PRAVO HRVATSKOM NARODU NA PRISTUP I KORIŠTENJE VODE)

⦁ USTAVNU ZAŠTITU ZEMLJIŠTA I ŠUMA U RH (ZABRANITI PRODAJU ZEMLJIŠTA I ŠUMA, OMOGUĆITI SAMO KONCESIJU NA DUGI PERIOD ILI PRODAJU BEZ PRIJENOSA VLASNIŠTVA SAMO PRAVO KORIŠTENJA I OBVEZOM EKONOMSKOG GOSPODARENJA) ROK DO 2023.

⦁ JAČANJE VEZA SA ISELJENIŠTVOM (IZRAVNO ZADUŽITI SVA MINISTARSTVA ZA KOORDINIRANO DJELOVANJE OČUVANJA KULTURNIH, NACIJANALNIH VRIJEDNOSTI U ISELJENIŠTVU, KAO I PUSEBNIM ZAKONOM OMOGUĆITI DIREKTNA ULAGANJA U RH, RJEŠAVANJE OPĆIH PITANJA AKTIVNOG UKLJUČIVANJA U POLITIČKE TIJEKOVE U DOMOVINI)

⦁ ODRŽIVA EKOLOŠKA RJEŠENJA (OSNOVOM DOMAĆE PAMETI – ISKORISTITI SVA TEHNIČKO TEHNOLOŠKA RJEŠENJA U POSTUPANJU SA OTPADOM KUĆANSTAVA, INDUSTRIJE,KAO I OTPADNIH VODA, KORISTEĆI RAZVIJENE SUSTAVE DOMAĆE PROIZVODNJE UZ PODRŠKU ZA IZVOZ ISTE TEHNOLOGIJE)

Imali smo savez sa hrvatskim narodom u Domovinskom ratu, sada trebamo isti savez kako bismo vratili Hrvatsku na pravi domovinski put, za dobrobit hrvatskog naroda.

Imate kome dati glas, mi smo tu za Vas ! Nismo svi isti, nismo mi kao oni ! Oni su potrošeni ! Mi smo jamac opstojnosti !

Dajući glas nama, šaljete snažnu poruku protiv, klijentelizma, nepotizma, korupcije, licemjerne bahatosti, neodgovornosti i sluganstva drugima.

ČVRSTO UZ HRVATSKI NAROD VAŠ GLAS – GLAS ZA BUDUĆNOST!

Hrvatska braniteljska pučka stranka i Braniteljsko domoljubna stranka hrvatske imaju liste kandidata u I – II – IV – VI izbornoj jedinici. U – I – izbornoj jedinici Lista br. 9; – II – izbornoj jedinici Lista br. 8; u – IV izbornoj jedinici Lista br. 7; u – VI – izbornoj jedinici Lista br. 9 .

#BUDIMO ODGOVORNI

Izađite na izbore, to je Vaše pravo!

Dajte glas našim kandidatima, zaokružite naše liste „Savez sa narodom“ HBPS – BDSH

Napisao: Zdravko Cik, mr. polit.
Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka

ISTINA & DOMOVINA!

image_pdfimage_print
Zdravko Cik mr. polit.
Latest posts by Zdravko Cik mr. polit. (see all)
4.9 18 glasova
Ocijenite članak
Želite primati obavijesti o novim komentarima ili odgovorima na vaše komentare?
Obavijesti me o
guest
3 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Šefik
Štef Tigar
26/06/2020 19:39

ISTINA&DOMOVINA

ISTINA&DOMOVINA.jpg
Zdravko Cik mr. polit.
Zdravko
26/06/2020 20:20

Ovo je kratko sažet pregled sa općim navodima, jer doista se ne može opisati sveukupno štetno djelovanje vladajućih struktura, svih intenzivno protiv narodno povezanih, svih koji su trenutno u situaciji obnašati funkcije sa javnim ovlastima. Osporavanje ovih navoda donosi pitanje, ako to nije slučaj, da li je onda u pitanju teško ne znanje, koje je opasno kao i namjerno djelovanje protivno moralnim normama.Potrebno je da se narod osvijesti, da je suodgovoran za teško postojeće stanje, koje se uvlači u spiralu uništenja naroda. Pogledajte samo demografske trendove, za četiri godine, neće biti moguće sastaviti liste, a drastičan pad stanovništva po županijama… Pročitajte više »

Šefik
Štef Tigar
26/06/2020 20:26

 

ISTINA&DOMOVINA.jpg